James Newton Howard

James Newton Howard
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

James Newton Howard, en av Hollywoods mest mångsidiga filmmusikkompositörer, har tonsatt filmer i över 30 år och producerat musik för över 120 filmer och flera tv-serier. Han har arbetat med några av de mest legendariska filmerna i historien, såsom ”Pretty Woman”, ”Sjätte sinnet” och ”King Kong”. Han samarbetade med Hans Zimmer på Grammy-vinnande musiken till ”The Dark Knight” och har komponerat hela soundtracket till ”The Hunger Games”-triologin, däribland hitsingeln ”Hanging Tree” med Jennifer Lawrence.

Howard har vunnit en Emmy, nominerats till en Golden Globe, och blivit Oscarnominerad inte mindre än fantastiska åtta gånger. 2016 var han mottagaren av BMIs Lifetime Achievement Award. I dagarna släpptes Harry Potter-spinoffen ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem”, som är Howards senaste alster.

Om biljettköp till James Newton Howard:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor