KSMB

KSMB ger sig ut på vägarna igen. Legendarerna återförenades för en konsert på Bråvalla förra året, och det verkar ha gett mersmak; under våren åker de ut på en åtta datum lång turné! Med sig har de även Sixten Redlös, Sir Reg och Matriarkatet. Den 9e mars öppnar turnén i Malmö för att sedan besöka Lund, Norrköping, Stockholm, Örebro, Huskvarna, Linköping och avslutas i Göteborg.

Första gången KSMB gav sig ut på vägarna var 1979 och nu, 37 år senare, besöker bandet nästan samma städer igen.

”Det enda som har hänt är att vi faktiskt nu både kan spela och är välrepeterade!” säger Michael Alonzo
”Vi har valt ut tre band som följer med på hela turnén, det är band som vi med säkerhet vet kommer att förvandla varje kväll till en fest.” säger Steppan.
”Vi har planerat in dessa åtta spelningar och vet faktiskt inte om det blir några fler någonsin, det här kanske blir vår tack och ’hej för allt-turné’”, säger Michael Alonzo.

KSMB har alltid sett sig som ett kollektiv helt utan stjärnor och divor. Kollektivet har alltid gått före individerna. KSMB har genom året haft cirka 20 olika medlemmar.

2017 blir den tionde upplagan av KSMB och består av:
Jugglo Wall, trummor, ny medlem
Sulo Karlsson, gitarr, ny medlem
Poppe Schubert, bas
Mats Larson, gitarr
Michael Alonzo, sång typ eller liknande
Steppan Guiance, sång typ eller liknande

Om biljettköp till KSMB:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor