Green Day

Green Day
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Green Day slog igenom med ”Dookie” 1994, och gick snabbt från att vara ett källarband till att sälja tio miljoner exemplar av genombrottsabumet. 20 år senare är de minst lika aktuella med flera Grammy-vinnande album i bagaget, en egen musikal i deras ära och många långa världsturnéer på meritlistan.

Senaste studioplattan Revolution Radio, den tolfte i ordningen, släpptes i oktober. Det är fel att säga att Green Day vuxit upp – det kommer de nog aldrig riktigt göra. Deras sound är lika lekfullt och energiskt idag som 1994. De är rak och okomplicerad punkrock du gärna skrålar med i.

Det är fel att säga att Green Day vuxit upp – det kommer de nog aldrig riktigt göra. Deras sound är lika lekfullt och energiskt idag som 1994, och med stor spänning inväntar vi nu deras tolfte fullängdare ”Revolution Radio”. Den första singeln ”Bang Bang” låter mer än lovande, och den går just nu varm såväl på Spotify som på rockstationer världen över.

Om biljettköp till Green Day:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor