St. Paul & The Broken Bones

St. Paul & The Broken Bones

11 JUNI: STOCKHOLM | HAMBURGER BÖRS

BOKA BILJETT

16 JUNI: GÖTEBORG | TRÄDGÅR’N

BOKA BILJETT

En orkester ur den mylla som födde fram mer eller mindre all populärmusik. Tillika en grupp fullmatad med livskraft och musikalisk glöd. Tungt inspirerade av det svängigaste från 60- och 70-talets soul- och R&B-scen. Nu får Sverige chansen att avnjuta dem live.

Åttamanna-orkestern St. Paul & The Broken Bones hedrar verkligen sina rötter. De härstammar från den djupa amerikanska Södern. Närmare bestämt Birmingham, Alabama. Med Muscle Shoals i närheten och Stax Records-arvet strax intill i grannstaten Tennessee. Det har gjort tydliga avtryck i deras sound. R&B, soul, gospel och funk i en sprudlande mix.

Och de ska givetvis upplevas live. Där kommer deras energiska attityd, svängiga blås och dynamiska frontman och sångare Paul Janeway till sin absoluta rätt. Behöver det ens påpekas att recensionerna har varit översvallande sedan debuten 2014 och att livepubliken har varit hänförd? Med senaste albumgiven i ryggen ”Angels in Science Fiction” (2023) tar de sig nu an Sverige.

Om biljettköp till St. Paul & The Broken Bones:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Hamburger Börs | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 425 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år (13+ i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter
  • —Trädgår'n | Göteborg

    Biljettpris: 425 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter