DARIN

DARIN

jul 2024
30

Öland Borgholms Slottsruin

Notera
Co-Headliner SMITH & THELL
Biljetter
jul 2024
31

Helsingsborg Sofiero

Dörrarna öppnar: 18:00,
Konsertstart: 19:00
Notera
Co-Headliner SMITH & THELL
Biljetter
aug 2024
17

Skule Naturscen Skuleberget

Dörrarna öppnar: 16:30,
Konsertstart: 19:00
Biljetter

CIRKATIDER:
Helsingborg
18:00 - Dörrar öppnar
19:00 - Smith & Thell
21:00 - Darin
22:30 - Konserten avslutas

Öland
18:00 - Dörrar öppnar
19:00 - Smith & Thell
21:00 - Darin
22:30 - Konserten avslutas

VÄSKPOLICY:
Helsingborg & Öland: För allas säkerhet följer vi Polisens nya regler. Det innebär att inga väskor – oavsett storlek eller modell – får tas med. Lämna väskan hemma.


I höstas gjorde Darin en omfattande arenaturné med totalt elva stopp runtom i landet. Turnén hyllades på bred front och innehöll bland annat ett utsålt Scandinavium i Göteborg och en energisk storkonsert på Avicii Arena i Stockholm. Nu har en av landets i särklass främsta popartister laddat om. I sommar ger Darin ett fåtal noga utvalda konserter.

Det blir energi, puls, värme, allsång, låtarna vi älskar och säkert ett och annat imponerande danssteg då Darin kliver upp på scen i sommar. Genom åren har Darin haft åtta albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify. Vilka favoritlåtar ser du mest fram emot att få höra live?

Räkna med otroligt härliga kvällar då Darin kommer till några av landets allra vackraste spelplatser. Kommer det här bli sommarens höjdpunkt? Det är mycket möjligt.


Den 1 augusti skulle Darin uppträda på Slottsruinen och den 3 augusti skulle Smith & Thell uppträda på samma scen. Nu flyttas båda dessa konserter till den 30 juli.

På grund av olyckliga krockar med andra konserter så slås de båda konserterna ihop vilket också förväntas bli en spännande och unik konsertupplevelse. De två stora akterna kommer nu att göra två konserter efter varandra.
Först ut blir Smith & Thell och Darin kommer avrunda kvällen med hög energi.

“Vi hoppas att de som redan har köpt biljetter fortfarande har möjlighet att gå och känner att de får en förbättrad och mer unik konsertupplevelse.”
– Emma Lindberg på Only Live.

"Det kommer bli en stämningsfull konsertupplevelse i vår unika slottsmiljö när både Smith & Thell och Darin uppträder en och samma kväll."
– Tommy Joesefsson på Borgholms Slott.

De som redan köpt biljett till konserterna har givetvis full möjlighet att få återbetalning, och biljetter till nya datumet har precis släppts. Både återbetalning och köp av nya biljetter sker via Nortic.

Kontakt

Kontakt