När börjar konserten?

Tiden som skrivs ut på biljetten är oftast tiden då entrén öppnar. Mer exakta tider publiceras på evenemangets sida cirka 3-5 dagar innan evenemanget äger rum. Tiderna som publiceras är cirkatider, som kan justeras något under genomförandet av evenemanget.

Tänk på att vara ute i god tid. Vid utsålda konserter och evenemang på större arenor kan det bli köer och inpasseringen kan ta lång tid.

Måste jag skriva ut min biljett?

Du behöver inte skriva ut din biljett ifall du har pdf-biljett och vi rekommenderar dig att inte skriva ut biljetten, då det leder till onödigt resurssvinn. Istället scannar vi din biljett direkt via din mobil.

Jag har tappat bort min biljett, kan ni hjälpa mig?

Vi som arrangörer kan inte ta fram och skicka om din biljett. Men om du går in på biljettleverantörens sajt och loggar in med samma epostadress som du använde vid köpet hittar du din biljett där.

Om det inte löser problemet ska du kontakta biljettleverantören, så hjälper de dig.

Vilken är den officiella biljettleverantören?

Vi rekommenderar alla att alltid köpa biljett via evenemangets officiella biljettleverantör. Då får du garanterat 100% äkta biljetter och kan köpa dina biljetter till ordinarie pris. Officiell biljettleverantör varierar beroende på var konserten hålls. Länkarna till biljetter på evenemangets sida leder alltid till den officiella biljettleverantören.

Är biljetten personlig / Det står någon annans namn på biljetten?

På de flesta evenemang som vi arrangerar är biljetterna inte personliga. Då spelar det ingen roll ifall det inte är ditt namn som står på biljetten.

Men i vissa fall är biljetterna personliga. Då krävs att någon i sällskapet kan visa giltig identitetshandling som stämmer överens med namnet som står på biljetten. Dessutom måste hela sällskapet anlända till arenan samtidigt.

Om biljetterna är personliga skrivs det tydligt ut på evenemangets sida. Står det inget om personliga biljetter på den sidan så har evenemanget inte personliga biljetter.

Tillgänglighet och rullstolsbiljetter

Vi strävar efter att alla våra evenemang ska vara så tillgängliga som möjligt. Samtidigt beror tillgängligheten på hur konsertlokalen som vi hyr in oss på är utformad. Har du frågor om hur tillgängligheten ser ut på konserten du ska gå på kan du på förhand kontakta spelstället.

På de större arenorna och de flesta av våra utomhusevenemang finns rullstolsramper. För att få plats på dessa krävs att du har köpt rullstolsplats. Dessa säljs via telefon hos den officiella biljettleverantören. I priset ingår även fri entré för 1 ledsagare.

Kontakt

Kontakt