GIRL IN RED

GIRL IN RED

Oct 2024
02

Stockholm Annexet

Dörrarna öppnar: 18:30,
Konsertstart: 20:30
Biljetter

Ibland bara händer det, som om livet vore en regisserad film. På knappt två år gick girl in red från att ha några tusen streams på Soundcloud till att vara topp 20 på den amerikanska rocklistan och hyllas som en av världens hetaste nya artister. Och sen dess har hon fortsatt att avancerat.

Debutalbumet “if i could make it go quiet ” från 2021 hyllades av både kritiker och fans, vann tre norska Spellemannprisen – inklusive Årets Album – och etablerade girl in red som ett internationellt fenomen. Samtidigt har hon, med sina avklätt ärliga texter om kärlek, relationer och psykisk hälsa, blivit soundtracket till vardagen för tusentals och åter tusentals människor runtom i världen. girl in red har blivit en rörelse, en livboj, en inspirationskälla, en bästa kompis i form av en artist som faktiskt vågar visa upp livet så som det är, utan filter och fasader.

Just nu är girl in red aktuell med ”Too Much”, den första singeln från det kommande albumet ”I’M DOING IT AGAIN BABY!”, som släpps i april. Därefter styr en av Norges största musikexporter österut för en hett efterlängtad konsert i Stockholm. 2 oktober får hon taket att lyfta på Annexet.

Kontakt

Kontakt