GOOD NEIGHBOURS

GOOD NEIGHBOURS

Vad är en sommarkväll utan lite indie som ger oss gåshud på Bar Brooklyn? Inte en sommar alls säger vi, så boka upp kalendern för Good Neighbours som kommer förbi den 13 juni!

Från småstadsliv och massa fritid började Scott och Oli skapa musik tillsammans då båda kände drivet av att göra något positivt och opolerat på en scen där musiken främst kändes ganska mjäkig och intim. Deras debutsingel ”Home” har över 150 miljoner streams världen över och har tagit plats på topplistor som bland annat Billboards Top 100 och UK Official Singles Chart. Målet var att ta tillbaka lite av 2000-talets vibe som Passion Pit och MGMT m.fl. gav oss. Good Neighbours kommer därför in och ger oss det där klassiska låtskrivandet med högljudd produktion inspirerande av A24, vänskap och det där filmiska förhållningssättet till musiken som fanns då.

Idag hyllas bandet som en av de hetaste akterna i branschen och har redan tre utsålda spelningar i London i bagaget och kommer förbi ett gäng festivaler i sommar – varav ett av stoppen blir ett intimt gig på Bar Brooklyn den 13 juni i Stockholm. 

Kontakt

Kontakt