HÄSTPOJKEN

HÄSTPOJKEN

Jul 2024
20

Tvååker Strömma Farmlodge

Dörrarna öppnar: 18:30,
Konsertstart: 20:30
Biljetter
Oct 2024
18

Stockholm Fållan

Dörrarna öppnar: 18:00,
Konsertstart: 20:00
Notera
Support CRESCENTERNA, JOSEF SLUNGE
Biljetter

CIRKATIDER:
Göteborg
18:00 - Dörrar öppnar
19:00 - crescenterna
19:45 - Josef Slunge
21:00 - Hästpojken
22:15 - Konserten avslutas

VÄSPOLICY:
För allas säkerhet följer vi Polisens nya regler. Det innebär att inga väskor – oavsett storlek eller modell – får tas med. Lämna väskan hemma.


Äntligen! Efter sex år är Hästpojken tillbaka. Med den nya singeln ”Min nya parfym” och det efterlängtade femte albumet ”River av ett liv” i ryggen gör de ett fåtal utvalda konserter, där Hästpojken tar allt till nästa nivå.

Hästpojken – det vill säga Adam Bolméus och Martin Elisson – behöver egentligen ingen närmare presentation. Fyra studioalbum, otaliga singelhits och en uppnådd legendarstatus redan från tonåren, genom indieinstitutionen Bad Cash Quartet, står för sig självt. Duon har alltid funnits där, definierandes tre decennier av den göteborgska musikscenen.

Hästpojken om det nya albumet:
”Vi har ju som vanligt hållit på och pillat och hamnat på sidospår och tänkt att vi är ett annat band än vi är och känt att vi är bäst i världen och känt att vi är sämst i världen osv. Vet faktiskt inte vad det är för fel på oss. Men vi tycker att vi med den här skivan har hittat något nytt. Inte på så sätt att det låter helt annorlunda, utan mer att det finns en glädje i att göra musik.”

Kontakt

Kontakt