JP COOPER

JP COOPER

Oct 2024
29

Göteborg Pustervik

Dörrarna öppnar: 20:00,
Konsertstart: 20:00
Notera
Åldersgräns 18 år
Biljetter

JP Cooper är en brittisk sångare och låtskrivare som har gjort sig känd för sin unika röst och sin förmåga att skapa musik som berör lyssnarna på djupet. Med en bakgrund i Manchester och en passion för soul, blues och folk har JP Cooper skapat en musikalisk stil som är både unik och oemotståndlig.


Med hits som “September Song” och “She’s On My Mind” har JP Cooper bevisat att han har vad som krävs för att skapa musik som når ut till en bred publik. Hans låtar är fulla av passion och känsla, och hans texter är ofta personliga och självreflekterande. Han har en förmåga att skapa musik som verkligen berör människor och som får dem att känna sig sedda och förstådda. 


Nu är han redo att ge oss mer. Under 2024 är kommer han att släppa sitt tredje album, och trots att vi inte har så mycket information ännu så räcker det med att säga att det är ljudet av en artist som utvecklas, sträcker sig och når långt, både inåt och utåt. Han har lagt ner mycket arbete, nått milstolparna och gjort sig själv stolt. "Och jag har bara börjat", lovar han.

Kontakt

Kontakt