MICHAEL MARCAGI

MICHAEL MARCAGI

Ibland kommer det en ny artist som bara välter allt över ända, som från ingenstans skapar svallvågor som överskuggar allt annat. Michael Marcagi är en sådan. Med bara en EP i ryggen är han en av världens just nu snabbast accelererande stjärnor.

Michael Marcagi är singer/songwritern från Ohio som tagit TikTok med storm. Hans egenutgivna singel ”The Other Side” nådde snabbt miljonpublik och då han följde upp den med ”Scared To Start” hade han ett större skivbolag i ryggen. Och genomslaget blev än större. Den 9:e februari 2024 släppte han debut EP:n ”American Romance” via Warner Records.

Michael blickar mot americana, country och folkmusik. Över det strör han ett gospelliknande skimmer som förvandlar låtarna till finstämda små vardagsmirakel. Det är musik för sena nätter, för då livet är på topp, för de stunder då du behöver något som lyfter upp dig. Det är soundtracket till fantastiska minnen du kommer bära med dig livet ut.

Det är med stolthet vi presenterar Michael Marcagis första Sverigespelning någonsin. Häng med från början – nästa gång han kommer hit kommer det troligen vara på en betydligt större scen.

Kontakt

Kontakt