Axel Rudi Pell på ingång

Trippla Sverigekonserter med den tyska gitarrlegendaren.

Efter att ha gjort succé under den förra Sverigeturnén återvänder Axel Rudi Pell för ett ärevarv. Med en ny skiva i ryggen gör han i oktober tre Sverigespelningar. Passa på att se Axel och hans band i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Både cv:t och diskografin är minst sagt imponerande. Men enklast sammanfattas Axel Rudi Pells karriär med att han är en av Tysklands främsta och mest framgångsrika gitarrister. Efter att han lämnade bandet Steeler 1988 och gick solo, har Axel Rudi Pell släppt över 20 studioalbum och en rad imponerande liveskivor. Höjdpunkterna är många, men ”Shadow Zone” och ”The Crest” har en särskild plats i många fans hjärtan.

Nu är Axel Rudi Pell aktuell igen. Lagom till höstens konserter kommer ”Risen Symbol”. Den här gången har det sneglats lite extra mot Led Zeppelins anthemaktiga groove och orientaliska inspel. Bakom frontmannen Johnny Gioelis imponerande röst spänner Axel Rudi Pell bågen högt och bevisar att han 35 år in i solokarriären fortfarande kan överraska och överträffa alla högt ställda förväntningar.

Oct 2024
24

Stockholm Fryshuset Klubben

Dörrarna öppnar: 18:30,
Konsertstart: 19:30
Biljetter
Oct 2024
25

Göteborg Brewhouse

Dörrarna öppnar: 19:00,
Konsertstart: 20:00
Biljetter
Oct 2024
26

Malmö Slagthuset

Dörrarna öppnar: 19:00,
Konsertstart: 20:00
Biljetter
Kontakt

Kontakt