Chris Isaak

Chris Isaak kommer till Stockholm!

Ikonen Chris Isaaks första Sverigespelningen på 12 år.

Snart är det äntligen dags, i slutet av sommaren återvänder Chris Isaak till Stockholm. 17 augusti fyller han Waterfront med sin enorma låtskatt. Det blir Chris Isaaks första Sverigespelning på tolv år. Biljetterna till det efterlängtade återseendet med Isaak släpps på måndag 25 mars klockan 10:00.

Chris Isaak. har förvandlat den traditionella, atmosfäriska rockabillyn till en samtida populärkulturell skatt. Därmed har han även förvaltat arvet efter storheter som Roy Orbison och Elvis Presley, och klätt deras legacy i en modern skrud prydd av förstklassigt ädla låtar. Med en nästan fyra decennier lång karriär har Chris Isaak inte bara gett oss 13 hyllade album och oförglömliga hits som gripande "Wicked Game", atmosfäriska ”Blue Hotel” och ödesmättade ”Baby Did A Bad Bad Thing”. Han har även satt sin prägel på film- och TV-världen med roller i bland annat ”När lammen tystnar” och gästspel i både ”Friends” och ”Melrose Place”, samt skrivit soundtrack till ”Eyes Wide Shut”, ”True Romance” och ”Wild at Heart”.

Chris Isaak är helt enkelt en ikon. Med ena benet i den nostalgiska, amerikanska folktraditionen och det andra fast förankrat i samtiden har han under hela sin långa karriär varit en kvalitetsgarant, som har gjort avtryck även långt utanför musikscenen. Hans första Sverigespelning på tolv år kommer att bli en känslosam masterclass, som verkligen inte bör missas.

Chris Isaak – välkommen tillbaka till Sverige! Du har varit saknad!

aug 2024
17

Stockholm Waterfront

Dörrarna öppnar: 18:00,
Konsertstart: 20:00
Presenteras av Star FM
Biljetter
Kontakt

Kontakt