Förtrollande Heilung

Efter Heilungs succégig på Annexet 2022 kommer dom tillbaka större och starkare våren 2025. Det blir den andra konserten någonsin som det magiska skogsväsendet gör i Sverige.

Heilung har sedan 2014 släppt fyra studioalbum och sålt ut arenor världen över. Deras musik tar in oss på en historisk resa genom tydliga nordiska influenser som medlemmarna föredrar att beskriva som ”amplifierad historia från norra Europa under tidig medeltid”. En av bandets grundare, Faust, nämnde i en intervju att ”tanken är att lyssnaren ska känna harmoni och avslappning efter en magisk musikresa som är bitvis turbulent”.

Nu var det två år sedan bandet tog stolta steg över till Sverige för första gången och spelade för ett utsålt Annexet och nu är det dags igen. Den 9 mars 2025 får vi för andra gången någonsin bli förtrollade i realtid när dom sätter fötterna på en ännu större scen - Hovet. 

-  Deras första konsert här i Sverige 2022 blev så otroligt lyckad och vi ser så mycket fram emot att få göra det ännu större den här gången! Bandet kommer kunna ha med sig sin största produktion någonsin så gåshuden ni fick senast kommer bara att bli starkare. Du som var med senast vet hur magiskt det var. Du som missade senast kan vi bara säga att det vill du absolut inte göra den här gången - Chris Rotenius, promoter FKP Scorpio Sweden.

Skriv upp den 9 mars 2025 i kalendern och kliv in i Heilungs magiska värld under turnén Albion, Eiru ok Erop Ferdhast. Det här kommer du inte vilja missa. 
 

mar 2025
09

Stockholm Hovet

Albion, Eiru ok Erop Ferdhast

Dörrarna öppnar: 18:30,
Konsertstart: 19:30
Notera
Åldersgräns 13 år
Biljetter
Kontakt

Kontakt