Girl in Red

Girl in Red spelar i Stockholm

Enda Sverigespelningen på den kommande turnén.

Den norska alt-pop-stjärnan girl in red har inlett 2024 med en ordentlig bang. I februari kom nyheten att hennes hett efterlängtade nya album ”I’M DOING IT AGAIN BABY!” kommer att släppas i vår. Nu presenteras hennes största Europaturné hittills. Och det blir en konsert i Sverige. 2 oktober spelar girl in red på Annexet i Sverige. Biljetterna släpps nästa fredag 15 mars klockan 10:00. Tidigare Sverigekonserter har sålt slut väldigt snabbt. Fansen rekommenderas att hänga på låset då biljetterna släpps.

Debutalbumet "if i could make it go quiet " från 2021 hyllades av både kritiker och fans, vann tre norska Spellemannprisen – inklusive Årets Album – och etablerade girl in red som ett internationellt fenomen. Samtidigt har hon, med sina avklätt ärliga texter om kärlek, relationer och psykisk hälsa, blivit soundtracket till vardagen för tusentals och åter tusentals människor runtom i världen. girl in red har blivit en rörelse, en livboj, en inspirationskälla, en bästa kompis i form av en artist som faktiskt vågar visa upp livet så som det är, utan filter och fasader.

Just nu är girl in red aktuell med ”Too Much”, den första singeln från det kommande albumet ”I’M DOING IT AGAIN BABY!”, som släpps i april. Därefter styr en av Norges största musikexporter österut för en hett efterlängtad konsert i Stockholm. 2 oktober får hon taket att lyfta på Annexet.

Oct 2024
02

Stockholm Annexet

Dörrarna öppnar: 18:30,
Konsertstart: 20:30
Biljetter
Kontakt

Kontakt