Hästpojken

Hästpojken på hemmaplan!

25 maj fyller ett av landets bästa indieband Filmstudion i Göteborg.

Äntligen! Efter sex år är Hästpojken tillbaka. 22 mars släpper de singeln ”Min nya parfym” och 19 april kommer deras efterlängtade femte album ”River av ett liv”. Allt kröns av en stor konsert på hemmaplan, där Hästpojken tar allt till nästa nivå. 25 maj fyller de Filmstudion i Göteborg. Biljetterna till konserten släpps på tisdag kl 10:00 via Eventim.

Hästpojken - det vill säga Adam Bolméus och Martin Elisson - behöver egentligen ingen närmare presentation. Fyra studioalbum, otaliga singelhits och en uppnådd legendarstatus redan från tonåren, genom indieinstitutionen Bad Cash Quartet, står för sig självt. Duon har alltid funnits där, definierandes tre decennier av den göteborgska musikscenen. Den 22 mars släpps bandets första singel på 6 år – ”Min nya parfym” – följt av ett efterlängtat femte album - ”River av ett liv” – den 19 april via Tamiami Records.

”Vi har ju som vanligt hållit på och pillat och hamnat på sidospår och tänkt att vi är ett annat band än vi är och känt att vi är bäst i världen och känt att vi är sämst i världen osv. Vet faktiskt inte vad det är för fel på oss. Men vi tycker att vi med den här skivan har hittat något nytt. Inte på så sätt att det låter helt annorlunda, utan mer att det finns en glädje i att göra musik.” – Hästpojken.

Jul 2024
20

Tvååker Strömma Farmlodge

Dörrarna öppnar: 18:30,
Konsertstart: 20:30
Biljetter
Oct 2024
18

Stockholm Fållan

Dörrarna öppnar: 18:00,
Konsertstart: 20:00
Notera
Support CRESCENTERNA, JOSEF SLUNGE
Biljetter
Kontakt

Kontakt