Hans Zimmer Live – The Next Level

Hans Zimmer besöker Sverige 2026 och kommer till Stockholm och Göteborg för en spektakulär show!

Hans Zimmer når The Next Level – och tar Europa med sig! Den flerfaldiga Oscar®- och Grammy®-vinnaren återvänder till Europas största arenor 2025 och 2026 med Hans Zimmer Live – The Next Level. Och även Sverige får uppleva showen, i mars 2026 kommer den till Stockholm och Göteborg!

The Next Level lovar en helt ny show med banbrytande elektroniska ljudlandskap och en spektakulär ljusproduktion som till och med överträffar Zimmers tidigare shower. Den "rockstjärnekompositör och Hollywoodrebell" (BBC), som för närvarande är på en utsåld turné i Nordamerika, bevisar återigen att han är en exceptionell artist.

"För mig är varje show en ny upptäcktsresa," säger Zimmer. "Med 'The Next Level' vill jag överraska mina fans och ta dem in i en ljudvärld som de aldrig tidigare upplevt."

Den nya showen representerar Zimmers obevekliga drivkraft att tänja på konstnärliga gränser, utforska nya vägar och ständigt utveckla sitt ljud. Zimmers senaste Europaturné 2023 var en enorm framgång. I utsålda arenor firade över 400,000 fans kompositören, vars soundtracks har format Hollywoods blockbusterfilmer i årtionden. Men "The Next Level" kommer att erbjuda något helt nytt – en ny vision, en ny resa som ingen bör missa.

"Publiken kan räkna med två spektakulära kvällar av musikalisk mästerlighet. Vi har sett ett enormt intresse för showen och är väldigt glada att få välkomna Hans Zimmer tillbaka till Sverige", säger Bozo Rasic, arrangör och VD på FKP Scorpio Sverige. 

Nu får Sverige chansen att svepas med i en musikalisk resa genom några av filmhistoriens största ögonblick. Den 6 mars kommer showen till Scandinavium i Göteborg och den 8 mars till Avicii Arena. 

HANS ZIMMER LIVE – THE NEXT LEVEL
6 mars 2026, Scandinavium, Göteborg
8 mars 2026, Avicii Arena, Stockholm  
Biljettsläpp: 26 september kl. 14:00

Fans som vill säkra biljetter i förväg kan nu registrera sig för den exklusiva förköpslistan på www.HZL-NEWS.com.

mar 2026
06

Göteborg Scandinavium

The Next Level

Notera
Åldersgräns 13 år
Biljetter
mar 2026
08

Stockholm Avicii Arena

The Next Level

Notera
Åldersgräns 13 år
Biljetter
Kontakt

Kontakt