R&B-giganten NE-YO!

Vi har väntat sen 2010, men nu kommer äntligen NE-YO till Sverige.

Trefaldig Grammy-vinnare, över 20 miljoner sålda album, hans fyrfaldigt platinasäljande singel ”So Sick”, låtskrivande åt både Rihanna och Beyoncé – NE-YO är en mästare på att förena sång och låtskriveri. Han är en sann, nutida renässansman inom R&B. Och nu kommer han till Sverige. Konserten på Hovet i Stockholm 29 juni blir den första Sverigespelningen för NE-YO sen 2010!

Med sin distinkta sång och sitt suveräna låtskrivande har NE-YO varit med och format hela R&B-genren. Hans karriär är en glittrande mosaik av personliga triumfer samt både succéer och genombrott för andra artister. Att han – parallellt med egna hits som ”Sexy Love”, ”Closer”, ”Because of You” och ”So Sick” – även har skrivit bangers som ”Unfaithful”, ”Russian Roulette”, ”Take A Bow” åt Rihanna och Beyoncés break-up-anthem ”Irreplaceable” talar sitt tydliga språk. NE-YO har en svåröverträffad förmåga att skapa odödliga melodier som berör hjärtan över hela världen, oavsett om han skriver åt sig själv eller åt andra.

Med "Self Explanatory”, som släpptes 2022, fortsätter NE-YO att utvidga sin musikaliska räckvidd och återigen manifesterar han sin rättmätiga plats bland R&B-världens absoluta elitskikt.

De svenska fansen har väntat och väntat. Det har faktiskt gått en smärre evighet sen sist. Men nu är det äntligen dags – NE-YO kommer till Sverige!

Kontakt

Kontakt